Byhus 1 med 55 nye leiligheter fra 42–96 m2! Tentativ innflytting august/september 2023!

Meld interesse
 
 

Det første Byhuset er nå for salg.

Prosjektstatus

Planlegging Til salgs Bygging Innflyttingsklar

Estimert overtakelse:
August/september 2023

Byhus 1 blir flott plassert langs Sørumsgata øverst i Meierikvartalet. Rett utenfor døren finner du strøkstorg, gågater, koselige kafeer, restauranter og butikker. Byhusene får varierte leiligheter fra 42–96 m2. Flere er gjennomgående med lys fra begge sider, alle med balkonger.

Pulserende og bynært

Meierikvartalet skal bli et urbant sted der folk trives enten de bor, jobber eller bare er på besøk. Foruten kafeer, restauranter og butikker blir kvartalet opparbeidet med blant annet tuftepark og lekeapparater. Dersom du ønsker å trekke deg tilbake, har Byhusene tilgang til en felles takhage som er eksklusiv for kvartalets beboere.

Ikke bare en leilighet

Som beboer i Byhusene vil du få tilgang på flotte fellesarealer både ute og inne i kvartalet. Det vil settes av arealer til et større selskapslokale, som kan brukes til fest, dåp, konfirmasjon, yoga etc. Lokalet inneholder også et stort funksjonelt kjøkken, slik at alt ligger til rette for selskaps- og forsamlingsbruk. I tillegg leveres det to gjesterom med bad. På denne måten vil man kunne ha ekstra god plass til overnattingsgjester.