Byhus 2 – Siste trinn, er nå innflytningsklart.

Dette bygget er nå utsolgt!

 
 

Prosjektstatus

Planlegging Til salgs Bygging Innflyttingsklar

Estimert overtakelse:
Leilighetene er nå innflytningsklare

Byhus 2 ligger langs Solheimsgata med utsikt over det hyggelige strøkstorget og her ser du utover gågater, koselige kafeer, restauranter og butikker. Byhus 2 får varierte leiligheter fra 37–132 kvm, og mange er gjennomgående med lys og balkonger på begge sider.

Leilighetene

Det er praktisk å bruke kortere tid til jobben i Oslo enn de som faktisk bor i Oslo. Det er avslappende å vite at du bor i en attraktiv leilighet av topp kvalitet der alt fungerer som det skal. Og det er deilig å stå opp en helgemorgen og tøfle ned til butikken i første etasje og kjøpe ferskt brød og bakverk.

Les mer

Felles hygge

Meierikvartalet blir et urbant sted der folk trives enten de bor, jobber eller bare er på besøk. Foruten kafeer, restauranter og butikker blir kvartalet opparbeidet med blant annet tuftepark og lekeapparater.

Som beboer får du i tillegg tilgang til flotte fellesarealer både ute og inne i kvartalet. Det vil blant annet settes av arealer til et større selskapslokale, som kan brukes til fest, konfirmasjon, yoga og liknende. Lokalet inneholder også et stort, funksjonelt kjøkken, slik at alt ligger til rette for selskaps- og forsamlingsbruk. I tillegg kan du som bor her benytte deg av to gjesterom med bad, så det blir ekstra god plass til overnattingsgjester.

Dersom du ønsker å trekke deg tilbake, har du tilgang til en felles takhage som er eksklusiv for kvartalets beboere.

Sist, men ikke minst

Byhus 2 er aller siste bygg som blir lagt ut for salg i Meierikvartalet, og her finner du et godt utvalg av både små og store leiligheter. Felles for de fleste er at de er gjennomgående og med en balkong i hver ende så du får med deg både morgen- og ettermiddagssola.

Blant de mange store leilighetene er det også flere som har utleiedel – en super mulighet til romsligere økonomi – helt skattefritt. Dette kan for eksempel gi deg muligheten til en enda litt flottere bolig enn du hadde tenkt deg i utgangspunktet.

To av leilighetene i Byhus 2 skiller seg fra resten. De to toppleilighetene har begge store private takterrasser med sol og utsikt i alle retninger. Størrelsen på disse leilighetene er på 37 til 132 kvm, så du kan også invitere til lystig lag innendørs. Her er det plass til alle!

Få all informasjon først