Gatesmarte leiligheter

De fleste leilighetene i Byhus 2 er gjennomgående og har fasade både mot Solheimsgata og det urbane strøkstorget mellom husene. Alle leilighetene har balkong eller terrasse.

En leilighet i Byhusene gir deg på en måte det beste fra to verdener. På den ene siden har du utsikt mot byen, mens du på den andre siden har stue med utgang til balkongen, som vender inn mot det koselige torget. Her bor du bynært, men tilbaketrukket, og kan slippe verden inn og ut av leiligheten akkurat som du vil.

Leilighet med fordeler

Selv om du kommer til å elske leiligheten din, kan det jo være greit å vite at den også gir deg tilgang til både takhage, oppvarmet garasje og sykkelparkering, pluss et selskapslokale til innflyttingsfesten? Som for øvrig også kan leies til alt fra konfirmasjoner til yogaklasser. Du har til og med to gjesterom med bad du kan bruke om du trenger det. Det er også andre fordeler, men som kanskje ikke er like iøynefallende. For eksempel hvordan teglsteinen er brukt i fasadene for å skape en lun atmosfære. Eller hvor godt det er tilrettelagt for sykler og bildeling. At du får billigere huslån fordi bygget er Breeam-sertifisert, blir nesten bare en detalj i så måte.

Leilighet med utleiedel

Nytt i Meierikvartalet er leilighet med utleiemulighet. Her får du en romslig treromsleilighet med utleiedel. En fin ekstra leieinntekt om du ikke ønsker å benytte hele leiligheten selv. Les mer på side 154.

Kjøkken
Mørkt konsept

Kjøkkenet fra HTH har underskap med fronter i melamin med sort trestruktur. Overskapene er glatte og har fargen mokka/sand. Håndtakene fra Line er i fargen antrasitt. Benkeplatene er i laminat med sandsten-utseende. Blandebatteriet fra Tapwell er en lettbetjent og stilren ettgreps kjøkkenkran med integrert avstengningsventil for oppvaskmaskin.

Veggene blir malt i fargen Sheer grey. Leilighetene får også hvite kompakt-dører og 1-stavs parketten Barlinek eik grande med hvitmalte fotlister. Lister er montert med synlige spikerhoder eller skruer.

Bad
Lyst konsept

Vegger og gulvfliser får en lys beige sandtone. Veggflisene er 30×60 cm, gulvflisene er 30×30 cm og tilhørende gulvfliser i dusj-sonen er 5×5 cm. Badet har også et hvitt, vegghengt servantskap med skuffer og i veggen blir det innfelt speil. Blandebatteriene til servant og takdusj er i krom.

* Illustrasjon viser mørkt konsept.