Der byfolk vil trives – fra morgen til kveld

Bygulvet i Meierikvartalet blir et stort løft for Lillestrøm sentrum. Bokstavelig talt. Her kommer det et rikt og mangfoldig tilbud alle som ferdes i byen vil ha glede av, både de som går forbi og ikke minst, de som bor i leilighetene over. Fra morgen til kveld. Vi er i full gang med å skaffe et vidt spekter av både veldig praktiske og svært spennende leietagere – her kan du lese mer om hva som kommer og noen av dem vi har ønsket velkommen allerede.

STORBYFØLELSEN KOMMER TIL LILLESTRØM

Bygulvplanleggeren

Marit Elisabeth Jensen begynte å planlegge bygulvet i Meierikvartalet i Lillestrøm vinteren 21´ og har jobbet med oppgaven siden. Her forteller hun om hvilke planer hun og de andre i Stor-Oslo Eiendom har for den nye storstuen i Lillestrøm sentrum, og den positive effekten den vil ha. Og ikke bare for de som vil bo i etasjene over, men også for byen og distriktet rundt.

Les intervjuet med Marit her.

KÅRET TIL BESTE PIZZARESTAURANT I OSLO

Mamma Pizza

Mamma Pizza ble nylig kåret til Oslos beste pizzarestaurant – og det er med god grunn. De tar italiensk mat og stemning på ramme alvor. Her får du en pizzadeig hevet i 36 timer, omtrent så langt unna fastfood som du klarer å komme. Den formes av mennesker med dyp kjærlighet for pizza, og toppes med ferske ingredienser direkte importert fra ulike steder i Italia. Pastaen de lager her er heller ikke for amatører, de bruker 10 egg på 1 kilo mel. Vinbaren deres er også av internasjonal klasse, med over 100 ulike merker på menyen. Kombinerer du dette med en restaurant med topp stemning og god takhøyde gir resultatet seg selv – skal du oppleve noe som er enda mer italiensk må du sette deg på flyet.

INDISK MED NY VRI

Masti

Vi kan ennå ikke røpe navnet på den nye indiske restauranten i Meierikvartalet, men den blir en del av Masti, er en internasjonalt anerkjent og prisvinnende restaurantkjede vi er så heldige å ha fått inn på bygulvet vårt. Masti kan oversettes til «moro og rampestreker», og mikser det tradisjonelle med det moderne, og blander nye smaker med nye farger. Resultatet blir noe de har døpt «New India». Her får du også servert en rekke ulike cocktails som ikke tilberedes av bartendere – men skapes av mixologer. Og du får muligheten til å nyte begge deler på det nye bygulvet i Meierikvartalet.

TRYGT OG GODT Å HA I NÆRHETEN

Apotek

En av landets ledende apotekkjeder kommer også inn på bygulvet. Levereglene de styres av er kompetanse og kvalitet, noe som igjen betyr trygghet for deg som kunde. Enten du trenger et kosmetisk produkt eller en livsviktig medisin – her vil du få den veiledningen du trenger. Det er aldri godt å vite når en forkjølelse plutselig gjør sitt for å sette deg ut av spill, så et apotek er gull verdt å ha i nærheten – flytter du inn i Meierikvartalet får du det en heistur unna.

TUSEN TAKK FOR MATEN

Rema 1000

REMA 1000 har blitt en av landets ledende dagligvarekjeder og det med god grunn – med godt utvalg, fine priser og en lang rekke egenproduserte ferdigretter har Rema stort sett alt du trenger av matvarer i hverdagen. Og er det noe du glemmer å handle inn er det ingen krise – i Meierikvartalet måler du avstanden til butikken i sekunder.

Sabrura Sticks & Sushi

Sabrura Sticks & Sushi

Fra Trondheim kommer sushi-konseptet Sabrura. Helt siden Sabrura Sticks & Sushi åpnet i Trondheim i 2012 har målet vært å gjøre sushi til hverdagskost. Det har de klart. I dag er alle deres restauranter høyt elsket av folk i alle aldre. Sabrura Sticks and Sushi jobber bare med kortreiste og kvalitetssikrede råvarer. Du får også gode sammensatte menyer eller du kan sette sammen din egen ved å velge dine favorittbiter.

Er du interessert leilighet i Meierikvartalet, ta kontakt med prosjektets eiendomsmeglere.