Landemerket Meierikvartalet ferdigstilles nå midt i Lillestrøm sentrum.

Se ledige leiligheter

338 leiligheter er allerede solgt! Det er kun 40 leiligheter igjen

Prosjektet har vært populært, men av de 40 gjenværende leiligheter finner du fortsatt boliger i et stort spenn. Alt fra utstiktsleilighet i 17. etasje i et av Tårnhusene, til den urbane følelsen man får i Byhusene og Rand med bygulvet rett utenfor. Kontakt megler for visning om du ønsker å oppleve Meierikvartalet.

Raust og romslig

Arkitektene i Dark har tenkt mye på flerfunksjonalitet, identitet og livskvalitet når de har utviklet Meierikvartelet. Prosjektet har gitt oss anledning til å skape et nytt og urbant nabolag med høy kvalitet på både arkitektur og tekniske løsninger, sier Eivind Bjørndalen, Anne Christensen og Tor Falch i Dark Arkitekter. Bebyggelsen er utformet med tanke på å skape et raust og romslig gårdsrom på innsiden av kvartalet, som samtidig er åpent og har gode forbindelser til området rundt.

I tredje etasje mellom Tårnhusene er det en felles takhage – kun tilgjengelig for beboerne. Herfra er det også direkte tilgang til to gjesteleiligheter og to store fellesarealer med et storkjøkken.

Området i og rundt Meierikvartalet vil bli en glede for alle som liker å bevege seg i sentrum. Men aller best blir det for beboerne, de får det beste Lillestrøm kan tilby like om hjørnet. Bor du i Meierikvartalet kan gåavstanden til alt måles i antall skritt, ikke minutter. Jernbane-stasjonen, restauranter, dagligvare, apotek, trening

– I Meierikvartalet ligger byen for dine føtter. Bokstavelig talt».

Se ledige leiligheterSe ferdige leiligheter

RAND – Få leiligheter igjen!
Overlevert

Her bor du med nærhet til byen, og et bygulv med all verdens tilbud rett utenfor døren. De ledige leilighetene er rundt 70 kvadratmeter store, perfekte hjem for mange ulike aldre og livssituasjoner. Bor du i Rand får du tilgang på fellesarealer både ute og inne, takhagen foran leiligheten, og et større selskapslokale og gjesterom innendørs.

Kontakt megler for visning

TÅRNHUS 1 og 2 – Få leiligheter igjen! Overlevert

I Meierikvartalets tårnhus bor du virkelig bra. Alle leilighetene får gode kvaliteter innvendig og blant annet gulvvarme, kjøkken og baderomsinnredning fra anerkjent leverandør, en-stavsparkett og smarthusteknologi. Det er fremdeles noen få ledige leiligheter i tårnhus 1 og 3, noen av disse ligger høyt opp i etasjene. Herfra får du utsikten til Lillestrøm servert på gullfat.

Byhus 1 – Innflytting august 2023!

Området i og rundt Meierikvartalet vil bli en glede for alle som liker å bevege seg i sentrum. Men aller best blir det for beboerne, de får det beste Lillestrøm kan tilby på sølvfat. Bor du i Meierikvartalet kan gåavstanden til alt måles i antall skritt, ikke minutter. Jernbane-stasjonen, restauranter, dagligvare, apotek, trening – bor du i Meierikvartalet ligger byen for dine føtter. Bokstavelig talt».

Kontakt megler for visning

Byhus 2 – Innflytting september 2023!

Du har fremdeles muligheten til å skaffe deg et splitter nytt hjem i Byhus 2. Dette ligger langs Solheimsgata, og får utsikt over det hyggelige strøkstorget. Fra Byhus 2 ser du utover gågater, hyggelige cafeer, restauranter og butikker. Det beste av Lillestrøm i gangavstand. Mange av leilighetene får balkong, og lys fra begge sider.

I tredje etasje mellom Tårnhusene er det en felles takhage – kun tilgjengelig for beboerne.

Herfra er det også direkte tilgang til to gjesteleiligheter og to store fellesarealer med et storkjøkken.

Se ledige leiligheter

Fire grunner til at Meierikvartalet er attraktivt

Ved å teste boligvelgeren, kan du finne leiligheten som passer for deg og din livssituasjon. Her kan du også få oversikt over hva som er ledig i oversikten over de flunkende nye leilighetene. I tillegg til at det ikke er hull i veggene som arves fra forrige eier, vinduer som må skiftes eller romløsninger som ikke gir mening, er det mange andre gode grunner til å kjøpe helt ny bolig i Meierikvartalet:

1. Bygulvet
Bygulvet gjør Meierikvartalet unikt. Det nye sentrumsområde er rett utenfor leilighetene. Det er bare å gå ut døra og nyte det urbane nabolaget.

2. Bredt utvalg av boliger
Her har du alt fra eksklusive toppleiligheter med fantastisk utsikt i 17. etasje i Tårnhuset, eller leilighetene tett på det urbane livet i Byhusene og Rand.

3. Alt er nytt
Flytter du inn i en splitter ny leilighet, slipper du å tenke på oppussing. I tillegg er byggene energieffektive, noe som er både miljøvennlig og bra for lommeboka.
Med leilighetene følger også en fem års garanti.

4. Interiørarkitekter
I Meierikvartalet har interiørarkitekter jobbet med å utvikle ulike interiørkonsepter i de ulike leilighetene. Velg en leilighet som passer for deg og din stil.

Se ledige leiligheter