Om Meierikvartalet

Det skal være et sted der du har lyst til å slå deg ned på en benk eller ved et bord, treffe venner og ha det fint. Her skal du finne spennende butikker og koselige kafeer og restauranter, pluss gode fellesarealer for både liten og stor med lekeapparater, vannspeil og rikelig med tumleplass.

I utviklingen av Meierikvartalet har det vært viktig å skape gode møteplasser, enten det er for å møte lekekamerater for en oppdagelsesferd, en venninne for en halvtimes prat over en kaffekopp eller de nye naboene for et hyggelig restaurantmåltid.

Hyggelig hele året

Meierikvartalet skal være et godt sted å være hele året gjennom. I tillegg til koselige utekafeer, med og uten varmelamper, og gode uteplasser for lek og avslapning skal Meierikvartalet ha aktiviteter som samler folk til hyggelig samvær. Totalt skal vi bygge 350 leiligheter fordelt på flere bygg. I tillegg kommer flere spennende lokaler for handel samt et spennende kontorbygg.

Fra yoga til fest!

I Meierikvartalet settes det av innvendige arealer som skal komme beboerne til gode. Vi vil inkludere et større selskapslokale, som leveres med kjøkken og toaletter. Perfekt for arrangementer som konfirmasjon, dåp og bursdagsfeieringer.

Lokalene leveres umøblert og det er opp til beboerne i kvartalet hva rommet skal disponeres til. Kanskje en time med yoga en morgen, mens du ser utover kvartalet vil være en fin start på dagen? Her er mulighetene mange!

Din del av byen

Arkitekter har gjennom hele prosessen fokusert på at Meierikvartalet skal være et nytt og urbant nabolag som oppleves som en naturlig del av Lillestrøm by. Gjennom et godt og raust utendørsrom og åpning mot bebyggelsen rundt skapes denne forbindelsen, samtidig som Meierikvartalet beholder sin unike identitet.