Siste innspurt for landemerket Meierikvartalet i Lillestrøm sentrum. Kun få leiligheter igjen!

Se ledige leiligheter

Det er nå kun få leiligheter igjen av totalt 378! Kjøp nå – flytt rett inn.

Prosjektet, som ligger midt i Lillestrøm sentrum, er svært populært. Av de få gjenværende leilighetene finner du fortsatt boliger i et stort spenn. Alt fra toppleilighet i 15. etasje i et av Tårnhusene, til den urbane følelsen man får i Byhusene og Rand med bygulvet rett utenfor. Kontakt megler for visning om du ønsker å oppleve Meierikvartalet.

Et helt nytt og urbant nabolag

Arkitektene i Dark har tenkt mye på flerfunksjonalitet, identitet og livskvalitet når de har utviklet Meierikvartelet. Prosjektet har gitt oss anledning til å skape et nytt og urbant nabolag med høy kvalitet på både arkitektur og tekniske løsninger, sier Eivind Bjørndalen, Anne Christensen og Tor Falch i Dark Arkitekter. Bebyggelsen er utformet med tanke på å skape et raust og romslig gårdsrom på innsiden av kvartalet, som samtidig er åpent og har gode forbindelser til området rundt.

I tredje etasje mellom Tårnhusene er det en felles takhage – kun tilgjengelig for beboerne. Herfra er det også direkte tilgang til to gjesteleiligheter og to store fellesarealer med et storkjøkken.

Området i og rundt Meierikvartalet vil bli en glede for alle som liker å bevege seg i sentrum. Men aller best blir det for beboerne, de får det beste Lillestrøm kan tilby like om hjørnet. Bor du i Meierikvartalet kan gåavstanden til alt måles i antall skritt, ikke minutter. Jernbane-stasjonen, restauranter, dagligvare, apotek, trening.

– I Meierikvartalet ligger byen for dine føtter. Bokstavelig talt».

Se ledige leiligheterSe stylede leiligheter

Bli bedre kjent med de stylede leilighetene!

Alle byggene er nå innflyttingsklare. Det er fortsatt mulighet å sikre seg en av de flotte leilighetene! Kontakt megler for visning av stylede leiligheter i alle bygg.

Se stylede leiligheterKontakt megler

Luftig 4-roms i 9. etg – RAND
LEDIG – KLAR TIL INNFLYTTING!

Bo høyt og luftig i denne 4-romsleiligheten på 93 kvm i 9. etasje. Leiligheten har en spennende og unik layout som skiller seg ut. Med store vindusflater får du en gjennomgående lys og åpen atmosfære. Den har tre soverom, hvor hovedsoverommet har eget toalett og en romslig balkong. Stuen og kjøkkenet har åpen løsning, og balkongen vil føles som en ekstra forlengelse av kjøkkenet. Leiligheten er perfekt for deg som ønsker noe litt mer særegent. Kjøpesum 7 490 000,-

LES MER OM LEILIGHETEN

ROMSLIG 4-ROMS I 4. ETG – BYHUS 1
LEDIG – KLAR TIL INNFLYTTING!

Denne 4-romsleiligheten i 4. etasje er både romslig og praktisk. Hovedsoverommet har eget toalett og stor garderobeplass. De to andre soverommene er identiske og perfekte for barnerom eller for eksempel hjemme-kontor/hobbyrom. Med en åpen stue/kjøkkenløsning 
og en praktisk L-formet kjøkkenbenk, vil du elske å tilbringe tid på kjøkkenet. Kjøpesum 7 790 000,-

LES MER OM LEILIGHETEN

STOR, TOPP- OG ENDELEILIGHET MED FLOTT UTSIKT OVER LILLESTRØM!

Flott 4-roms leilighet på 119 kvm BRA, med hele tre balkonger og flott utsikt over store deler av Lillestrøm!

Leilighet A802 ligger i Byhus 2 og koster 11.850.000 kroner.

LES MER OM LEILIGHETEN

4-ROMS MED UTELEIEMULIGHET – BYHUS 2
LEDIG – KLAR TIL INNFLYTTING!

Denne innholdsrike og gjennomgående leiligheten er en stor 3-roms + hybel, men kan like gjerne brukes som en stor 4-roms leilighet. Utleiedelen gir deg mulighet til en fin ekstra leieinntekt om du ikke ønsker å benytte hele leiligheten selv.

Leilighet B504 ligger i Byhus 2, er på 108 kvadratmeter og koster 9.190.000 kroner.

LES MER OM LEILIGHETEN

I tredje etasje mellom Tårnhusene er det en felles takhage – kun tilgjengelig for beboerne.

Herfra er det også direkte tilgang til to gjesteleiligheter og to store fellesarealer med et storkjøkken.

Se ledige leiligheter

Fellesarealer og gjesteleilighet

Innvendige arealer

Fra yoga til fest!
I Meierikvartalet settes det av innvendige arealer som skal komme beboerne til gode. Vi vil inkludere et større selskapslokale, som leveres med kjøkken og toaletter. Dette arelet inneholder blant annet to større forsamlingsrom, hvorav det ene kan deles inn i to mindre arealer. Perfekt for arrangementer som konfirmasjon, dåp og bursdagsfeieringer. Kjøkkenet er plassert slik at det kan betjene begge lokalene.

Gjesteleilighet
I tillegg leveres to mindre gjesterom med tilhørende bad. På den måten vil man kunne ha ekstra god plass til overnattingsgjester. Lokalene leveres umøblert og det er opp til beboerne i kvartalet hva rommet skal disponeres til. Kanskje en time med yoga en morgen, mens du ser utover kvartalet vil være en fin start på dagen? Her er mulighetene mange!

En egen oase

Meierikvartalet skal bli et godt sted å være enten du bor her, jobber her eller er på besøk.

Men for deg som skal bo her, kommer det en takhage på som kun er for Meierikvartalets beboere. Her kan du som beboer i Meierikvartalet ta livet med ro, eller ta med de små for å leke. tilbaketrukket fra bygulvet og i grønne omgivelser.

I tillegg etablerer vi romslig sykkelparkering med egen sykkeltrapp ned til kjelleren for enkel tilgang. Her legges det også opp til sykkelvask så du lettere kan holde den vedlike. Ved behov for litt lengre turer, har vi inngått en avtale med OTTO bildeling, og den daglige treningsturen kan du ta i tufteparken som skal etableres mot jernbanelinjen.

Fire grunner til at Meierikvartalet er attraktivt

Ved å teste boligvelgeren, kan du finne leiligheten som passer for deg og din livssituasjon. Her kan du også få oversikt over hva som er ledig i oversikten over de flunkende nye leilighetene. I tillegg til at det ikke er hull i veggene som arves fra forrige eier, vinduer som må skiftes eller romløsninger som ikke gir mening, er det mange andre gode grunner til å kjøpe helt ny bolig i Meierikvartalet:

1. Bygulvet
Bygulvet gjør Meierikvartalet unikt. Det nye sentrumsområde er rett utenfor leilighetene. Det er bare å gå ut døra og nyte det urbane nabolaget.

2. Bredt utvalg av boliger
Her har du alt fra eksklusive toppleiligheter med fantastisk utsikt i 17. etasje i Tårnhuset, eller leilighetene tett på det urbane livet i Byhusene og Rand.

3. Alt er nytt
Flytter du inn i en splitter ny leilighet, slipper du å tenke på oppussing. I tillegg er byggene energieffektive, noe som er både miljøvennlig og bra for lommeboka.
Med leilighetene følger også en fem års garanti.

4. Interiørarkitekter
I Meierikvartalet har interiørarkitekter jobbet med å utvikle ulike interiørkonsepter i de ulike leilighetene. Velg en leilighet som passer for deg og din stil.

Kontakt megler