Siste innspurt for landemerket Meierikvartalet i Lillestrøm sentrum. Kun få leiligheter igjen!

Se ledige leiligheter

Det er nå kun 26 leiligheter igjen av totalt 378! Kjøp nå – flytt inn til høsten.

Prosjektet, som ligger midt i Lillestrøm sentrum, er svært populært. Av de 26 gjenværende leilighetene finner du fortsatt boliger i et stort spenn. Alt fra toppleilighet i 15. etasje i et av Tårnhusene, til den urbane følelsen man får i Byhusene og Rand med bygulvet rett utenfor. Kontakt megler for visning om du ønsker å oppleve Meierikvartalet.

Et helt nytt og urbant nabolag

Arkitektene i Dark har tenkt mye på flerfunksjonalitet, identitet og livskvalitet når de har utviklet Meierikvartelet. Prosjektet har gitt oss anledning til å skape et nytt og urbant nabolag med høy kvalitet på både arkitektur og tekniske løsninger, sier Eivind Bjørndalen, Anne Christensen og Tor Falch i Dark Arkitekter. Bebyggelsen er utformet med tanke på å skape et raust og romslig gårdsrom på innsiden av kvartalet, som samtidig er åpent og har gode forbindelser til området rundt.

I tredje etasje mellom Tårnhusene er det en felles takhage – kun tilgjengelig for beboerne. Herfra er det også direkte tilgang til to gjesteleiligheter og to store fellesarealer med et storkjøkken.

Området i og rundt Meierikvartalet vil bli en glede for alle som liker å bevege seg i sentrum. Men aller best blir det for beboerne, de får det beste Lillestrøm kan tilby like om hjørnet. Bor du i Meierikvartalet kan gåavstanden til alt måles i antall skritt, ikke minutter. Jernbane-stasjonen, restauranter, dagligvare, apotek, trening.

– I Meierikvartalet ligger byen for dine føtter. Bokstavelig talt».

Se ledige leiligheterSe ferdige leiligheter

Byhusene har tatt form!

Byhus 1 – tentativ innflytting august/september. Det er fortsatt mulighet å sikre seg en av de flotte leilighetene! Kontakt megler for visning av ferdige leiligheter i alle bygg.

Se stylet leilighetKontakt megler

Luftig 4-roms i 9. etg – RAND
LEDIG – INNFLYTTING TIL HØSTEN!

Bo høyt og luftig i denne 4-romsleiligheten på 93 kvm i 9. etasje. Leiligheten har en spennende og unik layout som skiller seg ut. Med store vindusflater får du en gjennomgående lys og åpen atmosfære. Den har tre soverom, hvor hovedsoverommet har eget toalett og en romslig balkong. Stuen og kjøkkenet har åpen løsning, og balkongen vil føles som en ekstra forlengelse av kjøkkenet. Leiligheten er perfekt for deg som ønsker noe litt mer særegent. Kjøpesum 7 490 000,-

SE LEILIGHETEN I BOLIGVELGER

ROMSLIG 4-ROMS I 3. ETG – BYHUS 1
LEDIG – INNFLYTTING TIL HØSTEN!

Denne 4-romsleiligheten i 3. etasje er både romslig og praktisk. Hovedsoverommet har eget toalett og stor garderobeplass. De to andre soverommene er identiske og perfekte for barnerom eller for eksempel hjemme-kontor/hobbyrom. Med en åpen stue/kjøkkenløsning 
og en praktisk L-formet kjøkkenbenk, vil du elske å tilbringe tid på kjøkkenet. Kjøpesum 7 590 000,-

SE LEILIGHETEN I BOLIGVELGER

Effektiv 3-ROMS I 7. ETG – BYHUS 1
LEDIG – INNFLYTTING TIL HØSTEN!

Denne 3-romsleiligheten i 7. etasje har en praktisk og smart layout. Med to soverom og en åpen stue/kjøkkenløsning vil du trives i denne leiligheten. Det lekre I-formede kjøkkenet gjør matlagingen til en glede. Den romslige balkongen gir deg ekstra plass og en herlig atmosfære for hyggelige sommerkvelder. Kjøpesum 5 340 000,-

SE LEILIGHETEN I BOLIGVELGER

Unik 3-ROMS I 3. ETG – Tårnhus 1
LEDIG – INNFLYTTING TIL HØSTEN!

Denne 3-romsleiligheten, som ligger i 3. etasje, gir en eksklusiv følelse. Den har et «en-suite»-hovedsoverom med eget bad og walk-in-closet, i tillegg til et romslig soverom nummer to. Leiligheten har også en åpen stue/kjøkkenløsning som skaper en luftig atmosfære. Med to bad får du ekstra komfort og bekvemmelighet. Kjøpesum 6 750 000,-

SE LEILIGHETEN I BOLIGVELGER

I tredje etasje mellom Tårnhusene er det en felles takhage – kun tilgjengelig for beboerne.

Herfra er det også direkte tilgang til to gjesteleiligheter og to store fellesarealer med et storkjøkken.

Se ledige leiligheter

Fire grunner til at Meierikvartalet er attraktivt

Ved å teste boligvelgeren, kan du finne leiligheten som passer for deg og din livssituasjon. Her kan du også få oversikt over hva som er ledig i oversikten over de flunkende nye leilighetene. I tillegg til at det ikke er hull i veggene som arves fra forrige eier, vinduer som må skiftes eller romløsninger som ikke gir mening, er det mange andre gode grunner til å kjøpe helt ny bolig i Meierikvartalet:

1. Bygulvet
Bygulvet gjør Meierikvartalet unikt. Det nye sentrumsområde er rett utenfor leilighetene. Det er bare å gå ut døra og nyte det urbane nabolaget.

2. Bredt utvalg av boliger
Her har du alt fra eksklusive toppleiligheter med fantastisk utsikt i 17. etasje i Tårnhuset, eller leilighetene tett på det urbane livet i Byhusene og Rand.

3. Alt er nytt
Flytter du inn i en splitter ny leilighet, slipper du å tenke på oppussing. I tillegg er byggene energieffektive, noe som er både miljøvennlig og bra for lommeboka.
Med leilighetene følger også en fem års garanti.

4. Interiørarkitekter
I Meierikvartalet har interiørarkitekter jobbet med å utvikle ulike interiørkonsepter i de ulike leilighetene. Velg en leilighet som passer for deg og din stil.

Kontakt megler