Tårnhusene

Det kommer ikke til å bli vanskelig å besøke deg i Tårnhusene i Meierikvartalet. Ikke bare ligger de rett ved et av landets beste kollektivknutepunkt og kun ti minutter fra både Oslo S og Gardermoen, de kommer også til å være synlige fra mils omkrets!

Les mer om Tårnhusene under.

«Nye Lillestrøm»

Tårnhusene i Meierikvartalet blir tre høyhus med 15, 17 og 19. etasjer – og vil på mange måte bli et symbol på «nye Lillestrøm». Leilighetene i Tårnhusene har en del unike kvaliteter. Flere av leilighetene vil få spektakulær utsikt, og gode solforhold. Alle leilighetene vil få gode kvaliteter innvendig i leilighetene. Med det mener vi kjøkken og bad av god standard, gulvvarme, store vindusflater, en-stavs parkett på gulv, praktiske planløsninger, smarthus-teknologi etc.

Fellesarealer

Som beboer i Tårnhusene vil du få tilgang på flotte fellesarealer både ute og inne i kvartalet. Det vil settes av arealer til et større selskapslokale, som kan brukes til fest, dåp, konfirmasjon, yoga etc. Lokalet inneholder også et stort funksjonelt kjøkken, slik at alt ligger til rette for selskaps og forsamlingsbruk . I tillegg leveres det to gjesterom med bad. På denne måten vil man kunne ha ekstra god plass til overnattingsgjester. Ute vil det blant annet opparbeides en felles takhage – privat for beboere, og tuftepark, for trim og trening.

Bygges for fremtiden

Meierikvartalet bygges for fremtiden. Hele kvartalet sertifiseres etter den internasjonale miljøstandarden BREEAM-NOR. For oss et det viktig å tenke bærekraft gjennom hele byggeprosessen, men også sikre deg som kjøper en høyere materialstandard i leiligheten du bor i. Rent praktisk for deg som kjøper, betyr dette:

  • Mindre energiforbruk i leiligheten
  • Bedre inneklima
  • God avfallshåndtering med plass til sortering i leilighetene
  • Giftfrie materialer med minimalt med avgasser og lukt
  • Gode, miljøriktige uteområder
  • Tilrettelagt for lademulighet for både elsykkel og elbil

….Og ikke nok med det! Siden Meierikvartalet bygges med BREEAM-sertifisering, kan du søke om grønt boliglån med gunstigere betingelser hos blant annet DNB.

Vår ambisjon med Meierikvartalet er at det skal bli noe nytt og urbant for Lillestrøm. Det skal være et hjem, møtested, arbeidsplass – et flerfunksjonelt kvartal, der boliger, butikker og spisesteder sammen skaper en levende og god atmosfære.