RAND består av 67 leiligheter som nå er innflytningsklare.

Dette bygget er nå utsolgt!

 
 

Leiligheter med nærhet til byen – og et bygulv med alt av fasiliteter utenfor døren! Bo smart i RAND. Her kommer det flere mindre 1-roms og 2-romsleiligheter, samt noen større 3-roms, 4-roms og 5-romsleiligheter.

I følgende usolgte leiligheter er det gjort flere oppdateringer på tilvalg:
1001, 1101, 1201, 1202, 1202, 1204.
Ta kontakt med megler for detaljert oversikt.

Planlegging Til salgs Bygging Innflyttingsklar

Estimert overtakelse:
Leilighetene er nå innflytningsklare

Leilighetene

Dette salgstrinnet vil inneholde mindre 1- roms og 2-romsleiligheter, men også noen få 3- roms, 4-roms og 5-romsleiligheter. Alle leilighetene vil få balkong vendt ut mot den flotte takhagen og bygulvet i kvartalet.

Kjøkken
Standardkonsept 1

Kjøkkenet fra HTH har grå, glatte fronter og Line håndtak i antrasitt farge. Benkeplaten er i laminat med marmor-utseende. Veggene malt i fargen NCS S1002-Y, innerdørene er glatte og hvite og gulvene blir belagt med trestavs eikeparkett.

Bad
Konsept 1 mørkt bad

Her leveres badet med gulv og veggflis i en lys grå farge. Veggflisene er 30×60 cm, gulvflisene er 30×30 cm, og tilhørende gulv i dusjsonen har fliser på 10×10 cm. Det vegghengte servantskapet med skuffer leveres i en grå farge og det blir innfelt speil i veggen. Blandebatteriene til servant og dusj er i krom.

Fellesarealer

Som beboer i RAND vil du få tilgang på fellesarealer både ute og inne. Ute vil du som beboer har tilgang til takhagen foran leiligheten din samt tufteparken mot jernbanesiden, hvor du kan ta deg en treningsøkt ute i det fri. Det vil også settes av arealer inne, som inkluderer et større selskapslokale, med kjøkken og toaletter. Perfekt for bursdagsfeiringer! Det vil også etableres gjesterom i samme etasje, kanskje du får besøk av familie og trenger litt ekstra plass?