Leilighetene

For å skape et variert og mangfoldig miljø har Tårnhusene ulike leiligheter for ulike behov og livssituasjoner. Velg mellom effektive toroms, smarte treroms eller romslige fireroms leiligheter, som alle har det til felles at de holder den samme høye kvaliteten når det gjelder materialvalg og tekniske løsninger.

Ditt valg

Leilighetenes kjøkken får grepsløse kjøkkenfronter og solide kjøkken fra anerkjent leverandør, velg kostnadsfritt mellom hvitt eller grått.

Bare din

Interiørkonsulent har satt sammen et mørkt og lyst konsept på bad, kjøkken og vegger. Velg mellom disse kostnadsfritt. Kjøper du tidlig i byggeprosessen, kan du også sette ditt personlige preg på boligen ved å gjøre andre innrednings-, material- og fargevalg enn det som ligger i konseptene, mot et tillegg i prisen.

Fra yoga til fest

Det settes av innvendige arealer som skal komme beboerne til gode. Inkludert er et større selskapslokale, som leveres med kjøkken og toaletter. Perfekt for arrangementer som konfirmasjon, dåp og bursdagsfeieringer. Lokalene leveres umøblert og det er opp til beboerne i kvartalet hva rommet skal disponeres til. Kanskje en time med yoga en morgen, mens du ser utover kvartalet vil være en fin start på dagen? Her er mulighetene mange!