Tårnhus 2 består av 71 leiligheter som nå er innflytningsklare.

Dette bygget er nå utsolgt!

 
 

Tårnhus 2 blir det høyeste tårnet i Meierikvartalet, med hele 19 etasjer. Det vil bli tårnet med den beste beliggenheten og solforholdene. For syd-vest fasaden fra 12. etasje og opp vil det være en fantastisk utsikt, og ingen gjenboere.

Prosjektstatus

Planlegging Til salgs Bygging Innflyttingsklar

Estimert overtakelse:
Leilighetene er nå innflytningsklare

Leilighetene vil ha en størrelse fra 52 til 126 kvm. Leilighetstypene varierer for å tilpasse ulike behov og livssituasjoner. Alle leilighetene vil få gode kvaliteter innvendig og vil blant annet få gulvvarme, kjøkken og baderomsinnredning fra anerkjent leverandør, en-stavs eikeparkett, praktiske planløsninger, smarthus-teknologi m.m. Velg mellom effektive to-roms, smarte tre-roms, eller romslige fire-roms leiligheter. Alle vil få balkong, og inneha den samme høye kvaliteten når det gjelder materialvalg og tekniske løsninger.

Som beboer i Tårnhusene vil du få tilgang på flotte fellesarealer både ute og inne i kvartalet. Det vil settes av arealer til et større selskapslokale, som kan brukes til fest, dåp, konfirmasjon, yoga etc. Lokalet inneholder også et stort funksjonelt kjøkken, slik at alt ligger til rette for selskaps og forsamlingsbruk . I tillegg leveres det to gjesterom med bad. På denne måten vil man kunne ha ekstra god plass til overnattingsgjester. Ute vil det blant annet opparbeides en felles takhage – privat for beboere, og tuftepark, for trim og trening.

Overtagelse

Leilighetene er nå innflytningsklare.