Leilighetene

For å skape et variert og mangfoldig miljø har Tårnhusene ulike leiligheter for ulike behov og livssituasjoner. Velg mellom effektive toroms, smarte treroms eller romslige fireroms leiligheter, som alle har det til felles at de holder den samme høye kvaliteten når det gjelder materialvalg og tekniske løsninger.

I følgende usolgte leiligheter er det gjort flere oppdateringer på tilvalg:
1702, 1802.
Ta kontakt med megler for detaljert oversikt.

Kjøkken
Lyst konsept

Frontene er hvite og slette med vannrette, innfreste grepsspor. Benkeplater og tilhørende veggpanel fra HTH er laminat i fargen 603 glitter. Veggpanel legges i hele kjøkkenets lengde og opp til overskapene, alle skuffer har fullt uttrekk og demping og hvitevarene er helintegrerte. Blandebatteriet fra Tapwell er en lettbetjent og stilren kjøkkenkran med integrert avstengningsventil for oppvaskmaskin.

Lyst konsept leveres i fargen Tidløs. Innvendige vegger i stue/kjøkken males i fargen Blek Sand. 1-stavs parketten Barlinek eik Grande har hvite fotlister som standard. Lister er montert med synlige spikerhoder eller skruer.

Bad
Lyst konsept

Vegger og gulvfliser får en lys beige sandtone. Veggflisene er 30×60 cm, gulvflisene er 30×30 cm og tilhørende gulvfliser i dusj-sonen er 5×5 cm. Badet har også et hvitt, vegghengt servantskap med skuffer og i veggen blir det innfelt speil. Blandebatteriene til servant og takdusj er i krom.

Fra yoga til fest

Det settes av innvendige arealer som skal komme beboerne til gode. Inkludert er et større selskapslokale, som leveres med kjøkken og toaletter. Perfekt for arrangementer som konfirmasjon, dåp og bursdagsfeieringer. Lokalene leveres umøblert og det er opp til beboerne i kvartalet hva rommet skal disponeres til. Kanskje en time med yoga en morgen, mens du ser utover kvartalet vil være en fin start på dagen? Her er mulighetene mange!