Stylede leilligheter

– Nå kan du endelig se en ferdig stylet leilghet!
Gjelder i et begrenset tidsrom.

 
 

Stylede leilligheter

– Nå kan du endelig se en ferdig stylet leilghet!
Gjelder i et begrenset tidsrom.

Ta en tur i en av toppleilighetene (H1402 i Tårnhus 3)

Klikk på sirklene for å bevege deg rundt.

Toppleilighetene – Det beste av to gode uttrykk.

For å beskrive hvordan et liv i en av toppleilighetene i Meierikvartalet vil bli, kan vi blande to særnorske uttrykk. Det første er «Å bo på byens tak» som betyr akkurat det det sier; en bolig som ligger på samme høyde som takene til boligene rundt deg. Dette er det samme som god utsikt. Uttrykk nummer to er «Å ha byen for dine føtter» – har du det, ligger alle byens tilbud rett i nærheten av boligen din. Gjerne i gåavstand.

I Meierikvartalet bor du på byens tak, og har den under føttene. Og det er kvaliteter du sjelden kommer over.

Bo der det skjer noe.
Lillestrøm har blitt en travel, vital og over middels stor norsk by. Med alle tilbudene dette fører med seg. All verdens butikker, kaféer, restauranter, barer og puber, takeout, treningssenter, offentlig kommunikasjon – det du finner i norske byer, finner du i Lillestrøm. Og det aller meste venter like i nærheten av utgangsdøren din.

360 grader natur å hvile øynene på.
Samtidig er ikke byen så stor at den fyller synsranden. Mot horisonten får du variert, flott natur – du ser mot Øyeren og våtmarkene rundt, skogen i Romeriksåsene og landbruks- og kulturlandskapet rundt byen. Og tiden det tar å komme fra det nye hjemmet ditt til friluftsområdene som venter, kan telles i minutter.

Moderne arkitektur, design og teknologi – tidløs eleganse.
Og alt dette nyter du i en splitter ny bolig bygget etter alle kunstens regler. Et topp moderne kvalitetshjem med god planløsning, smarthus-teknologi, vannbåren varme, lekkert gulv med enstavsparkett, romslig takhøyde, store vindusflater som bader hjemmet ditt i lys som skifter valør og uttrykk etter vær og sesong, og et kjøkken og bad som blir levert av HTH. Badene er plassbygde og på hele 9kvm. Du får også egen overbygget terrasse, felles takterrasse, tilgang til gjesteleiligheter og felleslokaler.

Ferdigstillelse
Tårnhus 1 og 2 er nå ferdigstilt og de første leilighetene er nå innflytningsklare. Tårnhus 3 vil ha innflytting i mai 2023.

Stylet leilighet er H1702 i Tårnhus 2.

Se Leilighet H1602 i vår boligvelger!

Her er flere av våre 4-roms toppleiligheter:

Tårnhus 1
Tårnhus 2 - UTSOLGT
Tårnhus 3